Mai exact...

Mai exact, cadouri ce se vor a fi unicat, create special pentru persoana care le primeste. De mai multi ani, plictisita de aceleasi obiecte pe care le gaseam pe rafturile magazinelor, am inceput sa creez, pentru persoanele dragi mie, cadouri. Si cand nu am avut timp sa creez, am avut grija sa pun suflet macar in ambalajul cadoului, pentru a-l face special. Si stiu ca sunt si persoane care nu au timp - sau inclinatie - pentru a face asta, dar ar vrea sa daruiasca un cadou din suflet, un cadou altfel. Va invit sa cautati printre ideile de pe acest blog acel cadou. S-ar putea sa gasiti ceva ce ati putea face repede si la care va pricepeti. Si daca, totusi, nu il gasiti aici, trimiteti-mi un email (aveti datele la rubrica de contact) cu cateva date despre persoana careia doriti sa ii faceti cadou - cu cat mai multe, cu atat mai bine, si va voi raspunde. Asta deoarece, de multe ori, imi vin ideile de cadouri in functie de persoana "beneficiara". Mai ales ca nu aveti nimic de pierdut, daca doar trimiteti un email. Si nici eu, in afara de putin timp. Daca nu cautati nimic anume si sunteti doar in vizita, sper sa va placa ce vedeti.







luni, 15 noiembrie 2010

Pagina web cadou

Exista un site, www.wix.com, pe care puteti sa creati paginile dvs web, gratuit - cu anumite limite.
Pentru asta am utilizat eu serviciile lor si am creat o pagina pentru a-i spune La multi ani surorii mele, care locuieste in alta tara - motiv pentru care imi era destul de greu sa ii ofer ceva fizic, la fel de personal.
Ce am facut: am discutat cu prietenii ei, i-am rugat sa imi trimita o poza cu ei si urarea lor - le-am strans pe toate in site.
In plus, am cautat ce personalitati sunt nascute in aceeasi zi cu ea si am scris cate ceva despre ei.
De asemenea, ce s-a mai intamplat in istorie, de ziua ei.
Va las sa vedeti mai multe direct pe site: http://www.wix.com/Crissteena/La-multi-ani-Adela.

Scaunel personalizat

Acum, nu stiu daca merge ideea si pentru un cadou, eu l-am facut pentru baietelul meu si ii place foarte mult.
E cam ca ideea cu graficul de crestere - puteti sa reproduceti o imagine pe scaunel si sa o pictati cu vopsea acrilica. Iata si imaginea.