Mai exact...

Mai exact, cadouri ce se vor a fi unicat, create special pentru persoana care le primeste. De mai multi ani, plictisita de aceleasi obiecte pe care le gaseam pe rafturile magazinelor, am inceput sa creez, pentru persoanele dragi mie, cadouri. Si cand nu am avut timp sa creez, am avut grija sa pun suflet macar in ambalajul cadoului, pentru a-l face special. Si stiu ca sunt si persoane care nu au timp - sau inclinatie - pentru a face asta, dar ar vrea sa daruiasca un cadou din suflet, un cadou altfel. Va invit sa cautati printre ideile de pe acest blog acel cadou. S-ar putea sa gasiti ceva ce ati putea face repede si la care va pricepeti. Si daca, totusi, nu il gasiti aici, trimiteti-mi un email (aveti datele la rubrica de contact) cu cateva date despre persoana careia doriti sa ii faceti cadou - cu cat mai multe, cu atat mai bine, si va voi raspunde. Asta deoarece, de multe ori, imi vin ideile de cadouri in functie de persoana "beneficiara". Mai ales ca nu aveti nimic de pierdut, daca doar trimiteti un email. Si nici eu, in afara de putin timp. Daca nu cautati nimic anume si sunteti doar in vizita, sper sa va placa ce vedeti.miercuri, 20 octombrie 2010

Cadou pentru nunta


Este un cadou ce se preteaza mai mult pentru o cununie civila sau religioasa - daca mergeti si la nunta in sine, cred ca nu e de ajuns.. Este un tort din prosoape (3 marimi, unul 50/90, unul 70/140 si unul 100/200) , imbracat in organza, impodobit cu flori naturale.
Va trebuie numai ceva imaginatie - cum se zice, "sky's the limit". Prosoapele se ruleaza si se prind cu o bentita. Apoi le-am imbracat intr-o bucata de organza, de sus pana jos, pe care am prins-o pe fiecare nivel cu alt tip de bentita. Apoi am luat flori si am ornat "tortul". A avut mare succes.
Arata foarte bine si cu florile dispuse asimetric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu