Mai exact...

Mai exact, cadouri ce se vor a fi unicat, create special pentru persoana care le primeste. De mai multi ani, plictisita de aceleasi obiecte pe care le gaseam pe rafturile magazinelor, am inceput sa creez, pentru persoanele dragi mie, cadouri. Si cand nu am avut timp sa creez, am avut grija sa pun suflet macar in ambalajul cadoului, pentru a-l face special. Si stiu ca sunt si persoane care nu au timp - sau inclinatie - pentru a face asta, dar ar vrea sa daruiasca un cadou din suflet, un cadou altfel. Va invit sa cautati printre ideile de pe acest blog acel cadou. S-ar putea sa gasiti ceva ce ati putea face repede si la care va pricepeti. Si daca, totusi, nu il gasiti aici, trimiteti-mi un email (aveti datele la rubrica de contact) cu cateva date despre persoana careia doriti sa ii faceti cadou - cu cat mai multe, cu atat mai bine, si va voi raspunde. Asta deoarece, de multe ori, imi vin ideile de cadouri in functie de persoana "beneficiara". Mai ales ca nu aveti nimic de pierdut, daca doar trimiteti un email. Si nici eu, in afara de putin timp. Daca nu cautati nimic anume si sunteti doar in vizita, sper sa va placa ce vedeti.vineri, 22 octombrie 2010

Idee de impachetat cadouri


Spuneam ca imi place sa impachetez cadouri. Nu numai in modul traditional - desi imi plac mult si acele cadouri in cutie, impachetate in hartie si cu o funda mare in mijloc.

Folosesc tot felul de lucruri, cand impachetez un cadou. Asta si pentru ca am "boala" sa pastrez toate lucrurile care imi raman - fundite, pungi de cadouri frumos colorate (cine stie, poate am nevoie sa decupez o floare sau un ursulet), folii de protectie, cartoane, etc.

La fel s-a intamplat si cu cadoul din fotografia alaturata. Am folosit o folie de protectie - din aceea cu bule - numai bune de spart, insa foarte mari, pe care am infasurat-o in jurul cadoului (ceva imbracaminte), am legat-o ca pe o bomboana cu niste panglici si am lipit niste smileys pe ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu